Mere om mig

 

mettemillard.dk

- professionel daglejer

 

 

Ring i dag på 2546 5437

 

- Koordinering og planlægning

- Koncepter og procedurer

- PA - opgaver

- Skriveopgaver

- Administration

- Back-up

- Kundeservice

- Konferencier og ordstyrer

Personlige kompetencer

Ordentlig, forretningsorienteret, venlig og smilende, god sparringspartner, vidende, selvkørende, loyal, troværdig, anerkendende, åben og ærlig.

 

Kort erhvervsresume

De seneste par år er jeg blevet meget optaget af CSR og den 'grønne omstilling' og byder derfor også ind i det felt.

 

Jeg har koordineret og administreret alt fra dagligdagens drift til kæmpestore projekter.

 

Jeg har arbejdet med udvikling og beskrivelse af procedurer i samtlige stillinger, jeg har bestridt. Fra IT til holdninger.

 

Gennem 13 år har jeg arbejdet med uddannelse. Jeg har udviklet, ajourført, solgt og gennemført uddannelse i forbindelse med en af Danmarkshistoriens største fusioner, indenfor finans (både bank og forsikring), modtagelse af nye medarbejdere, outplacement - og skovbrug.

 

Min specialiserede erfaring med at skabe konstruktivt samarbejde og sunde relationer, hvor kvalitet og resultater er i fokus, har jeg oparbejdet siden 2001. Jeg har to gange været ansat i Danmarks største Outplacementvirksomhed, der samarbejder med freelancerådgivere.

 

Privat

Jeg er født i 1961 og lever på 20. år sammen med min mand. Fra mit første ægteskab har jeg en voksen søn, der bor sammen med min kommende svigerdatter.

 

Fritiden bruger jeg på vores store og sammensatte familie, gode venner, dyrkning af krydderurter, grøntsager og bær i haven. Jeg læser eller lytter til primært faglitteratur, og er vild med vandreferier og storbyture.

 

mettemillard.dk - CVR nr. DK29542473